AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ ve şelale görmek

Kahve falında dağ ve şelale görmek

Kahve falında dağ ve şelale görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet eder.

Kahve falında dağ ve şelale gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Kahve falında dağ ve şelale görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağda şelale görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında dağdan akan şelale görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında nehir ve şelale görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş şelale görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük şelaleler görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına yorulur.

Kahve falında şelale aktığını görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şelaleye kapılmak başarılı adımlar atacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir