AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda dolaşmak

Kahve falında ormanda dolaşmak

Kahve falında ormanda dolaşmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ormanda dolaşmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanıza yardımı olacaksa seyahat etmenizde fayda var.

Kahve falında ormanda dolaşmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle dolaşmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında mağaza dolaşmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırıyla dolaşmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla dolaşmak fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına alamet eder.

Kahve falında caminin etrafında dolaşmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir