AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağaza dolaşmak

Kahve falında mağaza dolaşmak

Kahve falında mağaza dolaşmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sadece kendisini düşüneceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağaza dolaşmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Kahve falında mağaza dolaşmak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni açılan mağaza görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mağaza temizlemek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında giyim mağazasına girmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işarettir.

Kahve falında mağaza sahibi olduğunu görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında büyük mağaza görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına inanılır.

Kahve falında mağazada elbise denemek arabalara ve topraklara sahip olacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında lüks mağaza görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir