AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içine kusmak

Kahve falında avuç içine kusmak

Kahve falında avuç içine kusmak geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içine kusmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmelisiniz.

Kahve falında avuç avuç kusmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içine kusmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç dolusu kusmak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avucuna kusmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında avuç içinin kanadığını görmek başka alanlara yöneleceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avucunda serçe görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avucunun içini kesmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir avuç saç görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir