AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda serçe görmek

Kahve falında avucunda serçe görmek

Kahve falında avucunda serçe görmek çalışmaları kötüleyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda serçe gördüyseniz:

  • Diğerleri tavsiyelerinizi dinlemek veya uygulamak konusunda isteksiz olabilir.

Kahve falında avucunda serçe görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında eve serçe girdiğini görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serçeyi kurtarmak fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, işlerine bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında serçe parmağı görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde serçe görmek kalkınacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe yuvası görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında serçenin konuştuğunu görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında serçeyi serbest bırakmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir