AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç saç görmek

Kahve falında bir avuç saç görmek

Kahve falında bir avuç saç görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, müşterilerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bir avuç saç gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde faydalı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında avuç avuç saç görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Kahve falında avuç içinde saç görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının avuç avuç döküldüğünü görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir avuç saç görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda saç görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, daha rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında avuçta saç görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında avuç avuç saçının döküldüğünü görmek kazancından başkalarına da vereceğine, başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuçla para görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir