AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinin kanadığını görmek

Kahve falında avuç içinin kanadığını görmek

Kahve falında avuç içinin kanadığını görmek daha temkinli ve garantici olacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinin kanadığını gördüyseniz:

  • Çok önemli görüşmelerden, önemli insanlarla birarada olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında avucunun kanadığını görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinin kanadığını görmek hanenizde bolluk olacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet eder.

Kahve falında avuç avuç kusmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında avuç içinde kurt görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulur.

Kahve falında avuç içine yazı yazmak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında avucuna altın koymak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri avucunda görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir