AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü iplik görmek

Kahve falında örgü iplik görmek

Kahve falında örgü iplik görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örgü iplik gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Kahve falında örgü iplik görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yüzlerin asılacağına alamet eder.

Kahve falında pembe yün iplik görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Kahve falında yün iplik almak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğne siyah iplik görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızdan iplik çekmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir