AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün iplik almak

Kahve falında yün iplik almak

Kahve falında yün iplik almak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün iplik almak gördüyseniz:

  • İş birliği yapılması gereken, ortaklık ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda konuyu ilgilendiren kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında pembe yün iplik görmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yün iplik görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Kahve falında yün iplik almak işlerinin kötüye gideceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yün iplik görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz iplik yumağı görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iplik görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek büyük başarıla kazanacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında örgü iplik görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir