AnaSayfa / Genel / Kahve falında organlarının alındığını görmek

Kahve falında organlarının alındığını görmek

Kahve falında organlarının alındığını görmek yanlış işler yapacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında organlarının alındığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konular da ön planda olabilir.

Kahve falında organlarının alındığını görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç organlarının alındığını görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşlarının alındığını görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaşının alındığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulur.

Kahve falında böbreğinin alındığını görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, stresli bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında kaşların alındığını görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rahmin alındığını görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir