AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşların alındığını görmek

Kahve falında kaşların alındığını görmek

Kahve falında kaşların alındığını görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kaşların alındığını gördüyseniz:

  • Belirsiz ortam veya karışıklıklar atacağınız adımların istediğiniz sonuçları verip vermeyeceğini tahmini zorlaştırabilir.

Kahve falında kaşlarının alındığını görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kaşların alındığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, hem ün sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kaşın alındığını görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşının alındığını görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında rahmin alındığını görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanının alındığını görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, hainlik yapacağına alamet eder.

Kahve falında halı alındığını görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir