AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreğinin alındığını görmek

Kahve falında böbreğinin alındığını görmek

Kahve falında böbreğinin alındığını görmek kafasının rahat edeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, elde bulunan imkânların artacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında böbreğinin alındığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar veya jestler sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında böbreğinin alındığını görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanının alındığını görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saatlerin geri alındığını görmek hasta ise bakacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına inanılır.

Kahve falında kaşın alındığını görmek düşünceli ve dalgın olacağına, parasının ve malının da artacağına tabir olunur.

Kahve falında canın alındığını görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına inanılır.

Kahve falında rahminin alındığını görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet eder.

Kahve falında görevden alındığını görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir