AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahmin alındığını görmek

Kahve falında rahmin alındığını görmek

Kahve falında rahmin alındığını görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, hak yoluna döneceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında rahmin alındığını gördüyseniz:

  • Etkileyici kişilerle tanışabilir veya çarpıcı bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında kanının alındığını görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında rahminin alındığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işarettir.

Kahve falında bilgisayar alındığını görmek huzur ve kazanç getireceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının alındığını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canın alındığını görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine işarettir.

Kahve falında canının alındığını görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kaşın alındığını görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, mal sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir