AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşının alındığını görmek

Kahve falında kaşının alındığını görmek

Kahve falında kaşının alındığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, fikirlerinin can bulacağına, onlardan medet umacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşının alındığını gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Kahve falında kaşının alındığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının alındığını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, problemlere çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kaşın alındığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine delalettir.

Kahve falında kaşların alındığını görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kanının alındığını görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatın fal sahibine güleceğine tabir olunur.

Kahve falında tekrar askere alındığını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin gözaltına alındığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında böbreğinin alındığını görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir