AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarının alındığını görmek

Kahve falında kaşlarının alındığını görmek

Kahve falında kaşlarının alındığını görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, hiç istemediği işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kaşlarının alındığını gördüyseniz:

  • Üzerlerine gitmeniz durumunda mücadle etmeniz gerekebilir.

Kahve falında kaşının alındığını görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşlarının alındığını görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kaşların alındığını görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kaşın alındığını görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında görevden alındığını görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saatlerin geri alındığını görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında canın alındığını görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında rehin alındığını görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir