AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde ateş görmek

Kahve falında avuç içinde ateş görmek

Kahve falında avuç içinde ateş görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin hayatının değişeceğine, hedeflerine ulaşacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında avuç içinde ateş gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Kahve falında avuç içinde ateş görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulur.

Kahve falında avucunun içinde ateş görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında avucunda ateş görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinden öpmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avucun içinde kan görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında avuç içinde bebek görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında avuç içinde su içmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir