AnaSayfa / Genel / Kahve falında orduya gitmek

Kahve falında orduya gitmek

Kahve falında orduya gitmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kolay yollardan kazanacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orduya gitmek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında orduya gitmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında fil ordusu görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında ordu görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ordu kurmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı ordu görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında islam ordusu görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ordu asker görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına yorulur.

Kahve falında düşman ordusu görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir