AnaSayfa / Genel / Kahve falında ordu komutanı görmek

Kahve falında ordu komutanı görmek

Kahve falında ordu komutanı görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kazancı arttıracağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kısmetlerinden olacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ordu komutanı gördüyseniz:

  • Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Kahve falında ordu komutanı görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ordu komutanı olmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, doğruluğu bulacağına yorulur.

Kahve falında ordu evi görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, başarılarının ve kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında ordu asker görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında askeri ordu görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı ordu görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında polis ordusu görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ordu yönetmek borçların ve dertlerin biteceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir