AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlı ordu görmek

Kahve falında atlı ordu görmek

Kahve falında atlı ordu görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, insanlarla uyumunun artacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında atlı ordu gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında atlı ordu görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Kahve falında orduya gitmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman ordusu görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ordu kurmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı ordu görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında asker ordusu görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri ordu görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ordu evi görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir