AnaSayfa / Genel / Kahve falında ordu kurmak

Kahve falında ordu kurmak

Kahve falında ordu kurmak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında ordu kurmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere sözler verebilirsiniz.

Kahve falında ordu kurmak yalnız kalınacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orduya katılmak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, büyük bir yenilgi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ordu yönetmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ordu asker görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında polis ordusu görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir ordu asker görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında orduya gitmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında osmanlı ordusu görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir