AnaSayfa / Genel / Kahve falında ordu asker görmek

Kahve falında ordu asker görmek

Kahve falında ordu asker görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, uzun yıllar yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, kişinin gönlünü alacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine inanılır.

Kahve falında ordu asker gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zor olsa da, evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında ordu asker görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker ordusu görmek eğlenceli günler yaşayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ordu asker görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ordu kurmak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret eder.

Kahve falında ordu komutanı olmak pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında orduya gitmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Kahve falında silahlı ordu görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, etrafına güzel insanların dolacağına işaret eder.

Kahve falında fil ordusu görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir