AnaSayfa / Genel / Kahve falında orduya katılmak

Kahve falında orduya katılmak

Kahve falında orduya katılmak fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işarettir.

Kahve falında orduya katılmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Kahve falında orduya katılmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında ordu yönetmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir ordu asker görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında osmanlı ordusu görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ordu komutanı olmak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, duraklama yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri ordu görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşman ordusu görmek el üstünde tutulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine yorulur.

Kahve falında polis ordusu görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir