AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördeklere yem vermek

Kahve falında ördeklere yem vermek

Kahve falında ördeklere yem vermek malının üstüne mal ekleyeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ördeklere yem vermek gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye çalışmanız veya bir süredir oldukça kötü bir seyir izleyen veya sizi zor durumda bırakan konulara pozitif yaklaşmanız daha faydalı sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Kahve falında ördeklere yem vermek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeme yemek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercinlere yem vermek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında koyunlara yem vermek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yem vermek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek yemeye çalışmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında balığa yem verdiğini görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir