AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinlere yem vermek

Kahve falında güvercinlere yem vermek

Kahve falında güvercinlere yem vermek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, düzeninin bozulacağına, günaha gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, maddi kayba uğrayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercinlere yem vermek gördüyseniz:

  • Mesleki alanda duygularınızla hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında güvercin yemi görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, dertlerinin unutulacağına alamet eder.

Kahve falında güvercinlere yem atmak kendini dinine daha fazla vereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinlere yem vermek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına alamet eder.

Kahve falında güvercine yem vermek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe yem vermek keyifli olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kuzuya yem vermek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisine kızacağına alamet eder.

Kahve falında köpek balığına yem olmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yem atmak hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir