AnaSayfa / Genel / Kahve falında martılara ekmek atmak

Kahve falında martılara ekmek atmak

Kahve falında martılara ekmek atmak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, hayattan daha zevk alacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, mallarının artacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Kahve falında martılara ekmek atmak gördüyseniz:

  • Rekabete girmekten çekinmemeniz ortaya çıkacak işlerin kalitesini bozabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında martılara ekmek atmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında martılara simit atmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine inanılır.

Kahve falında deniz ve martı görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kendisini mutsuz edeceğine yorulur.

Kahve falında martı sürüsü görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında martı sevmek elinden gelen herşeyi yapacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında martı öldürmek kazancın artmasına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük martı görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru martı görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir