AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördeğe ekmek vermek

Kahve falında ördeğe ekmek vermek

Kahve falında ördeğe ekmek vermek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kötü haberlerin alınacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ördeğe ekmek vermek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında ördeklere ekmek atmak çok sıkıntı çekeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördeğe ekmek vermek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında ördeğin öldüğünü görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında ördek ve yumurtası görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ördek sevmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kazancının daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kedi ve ördek görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında ördek ve yumurtasını görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaz yada ördek görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir