AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördekler görmek

Kahve falında ördekler görmek

Kahve falında ördekler görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, onların önüne geçeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ördekler gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten şeylere yakından bakmanızda fayda var.

Kahve falında elinde ördek görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında suda ördek görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu ördek görmek hayallerine ulaşacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ördeğe ekmek vermek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında yabani ördek avlamak önemli atılımlar yapacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına inanılır.

Kahve falında siyah ördek görmek ticarete atılacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir