AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde ördek görmek

Kahve falında elinde ördek görmek

Kahve falında elinde ördek görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir organizasyona katılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında elinde ördek gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Kahve falında elinde ördek görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek ve ördek görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında ördek uçtuğunu görmek yaşamının da düzene gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında fare ve ördek görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işarettir.

Kahve falında ördeklere ekmek atmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gölde yüzen ördek görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek doğurmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ördeklerin uçtuğunu görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir