AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ördek görmek

Kahve falında siyah ördek görmek

Kahve falında siyah ördek görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ördek gördüyseniz:

  • Kişisel değişim ya da değişiklik sizi serbest bırakabilir.

Kahve falında denizde siyah ördek görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yavru ördek görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ördek görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ördek yavrusu görmek beklentilerine ulaşacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ördek uçtuğunu görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü ördek görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında civciv ördek görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir