AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda ördek görmek

Kahve falında suda ördek görmek

Kahve falında suda ördek görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, daha sık bir araya geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında suda ördek gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında suda yüzen ördek görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında suda ördek yakalamak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında suda ördek görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kara ördek görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işarettir.

Kahve falında yaban ördeği görmek iş güç sahibi olacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında çok ördek görmek güleceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde ördek avlamak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru sarı ördek görmek ticarette başarılı olacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir