AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu ördek görmek

Kahve falında turuncu ördek görmek

Kahve falında turuncu ördek görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, her istediğini elde edeceğine, sorunlarının da çözüleceğine yorulur.

Kahve falında turuncu ördek gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Kahve falında turuncu ördek görmek uzak bir yola gidileceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ördek tutmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, daha rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi ördek görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında konuşan ördek görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ördek resmi görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda ördek görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ördek avlamak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulur.

Kahve falında ördeğin konuştuğunu görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir