AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek ve kaz görmek

Kahve falında ördek ve kaz görmek

Kahve falında ördek ve kaz görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, farklı şeyler deneyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ördek ve kaz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini imkansız olarak değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında ördek ve kaz görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, dertlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek kaz görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kaz yada ördek görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz tüyü görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında kazma kazdığını görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya delalet eder.

Kahve falında uçan kaz görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, yılmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir