AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kaz görmek

Kahve falında uçan kaz görmek

Kahve falında uçan kaz görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kazancının katbekat artacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında uçan kaz gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında uçan kaz sürüsü görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan kaz görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kazlar görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kaz yakalamak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan beyaz kaz görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında erkek kaz görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, rakipsiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde kaz görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. İyı gunler kapadıgım falda kanatlarını acmıs iki tane kaz cıktı bı yolun onunde duruyolardı.kucuk bır bebek şeklı de vardı bebek pusetınde sankı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir