AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek tutmak

Kahve falında ördek tutmak

Kahve falında ördek tutmak kadim dostlar edineceğine, hayatının alt üst olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalettir.

Kahve falında ördek tutmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Kahve falında ördek tutmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yaban ördeği tutmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek kaz görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ördek ayağı görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın ördek görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında göl ve ördek görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ördek kurtarmak alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında ördek pisliği görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir