AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ördek görmek

Kahve falında altın ördek görmek

Kahve falında altın ördek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, aile hayatında sevinileceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın ördek gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında altın ördek görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ördek beslemek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ördek kaz görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında çirkin ördek görmek yaptığı işte sivrileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ördek öldürmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına alamet eder.

Kahve falında uçan ördek yakalamak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kötü sözler duylacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek kovalamak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir