AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban ördeği tutmak

Kahve falında yaban ördeği tutmak

Kahve falında yaban ördeği tutmak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına yorulur.

Kahve falında yaban ördeği tutmak gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Kahve falında yaban ördeği tutmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan yaban ördeği görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalettir.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalettir.

Kahve falında yaban kazı tutmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Kahve falında yaban kurdu görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaban domuzu yavrusu görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yaban kurt görmek insanlarla uyumunun artacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir