AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl ve ördek görmek

Kahve falında göl ve ördek görmek

Kahve falında göl ve ördek görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, içsel güvensizliklerinize, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göl ve ördek gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya hayatınızı nasıl daha iyi bir yer haline getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında göl ve ördek görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında gölde yüzen ördek görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında gölde ördek görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında uçan ördek yakalamak iç sıkıntınızın azalacağına, yeni bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe ördek görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek ve ördek görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek kafası görmek keyfinin kaçacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında ördek civcivi görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir