AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek kurtarmak

Kahve falında ördek kurtarmak

Kahve falında ördek kurtarmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, adını herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördek kurtarmak gördüyseniz:

  • Gönüllü gruplarla çalışabilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında ördek kurtarmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek bulmak sevinç ve sürura, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek satın almak büyük manevi zararlar yaşanacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde ördek beslemek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek eti pişirmek uzun sohbetler edeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Kahve falında yeşil başlı ördek görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında tüysüz ördek görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında yumurtlayan ördek görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir