AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek pisliği görmek

Kahve falında ördek pisliği görmek

Kahve falında ördek pisliği görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek pisliği gördüyseniz:

  • Evinizin veya ailenizden birinin sağlıklı yapısını ilgilendiren konular veya sağlık konuları ön plana çıkabilir.

Kahve falında ördek pisliği görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak sarı ördek görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan ördek görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, söz sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaz yada ördek görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında elinde ördek görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ördek avlamak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe ördek görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir