AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek sevmek

Kahve falında ördek sevmek

Kahve falında ördek sevmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek sevmek gördüyseniz:

  • En büyük problem, çok sayıda seçeneğin doğru değerlendirilebilmesi olabilir.

Kahve falında yavru ördek sevmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, borçların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ördek sevmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işarettir.

Kahve falında ördek sevmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yeni projelere atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek sesi duymak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah yavru ördek görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin ördek görmek borçlarının kalmayacağına, şansının da açık olacağına işaret eder.

Kahve falında ördek kafası görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ördeklere ekmek atmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir