AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek kafası görmek

Kahve falında ördek kafası görmek

Kahve falında ördek kafası görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ördek kafası gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda mevcut durumunuzda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında ördek kafası görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalettir.

Kahve falında evde ördek beslemek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında tüysüz ördek görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ördek yavrusu görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine işarettir.

Kahve falında ördeklerle yüzmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli ördekler görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında ördek yumurtası görmek gelişim içine gireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalettir.

Kahve falında erkek ördek görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir