Kahve falında beyaz ördek sevmek

Kahve falında beyaz ördek sevmek afiyette giden düzeninden olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ördek sevmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Kahve falında beyaz ördek sevmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalettir.

Kahve falında yavru ördek sevmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında ördek sevmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan beyaz ördek görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ördek kesmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ördek sürüsü görmek rahat bir hayat sürüleceğine, bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yavru ördek görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ördek yavrusu görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top