AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının sesini duymak

Kahve falında kızının sesini duymak

Kahve falında kızının sesini duymak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, düze çıkacağına, biraz dinleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kızının sesini duymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında kızının sesini duymak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kendi sesini duymak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının sesini duymak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın sesini duymak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına yorulur.

Kahve falında yılanın sesini duymak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında bayan sesi duymak bir toplantıdan diğerine koşacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gaipten insan sesi duymak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanın sesini duymak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir