AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun sesini duymak

Kahve falında yağmurun sesini duymak

Kahve falında yağmurun sesini duymak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işarettir.

Kahve falında yağmurun sesini duymak gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin.

Kahve falında yağmur sesini duymak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işaret eder.

Kahve falında yağmur sesi duymak sürekli yerinde sayacağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurun sesini duymak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurun yağdığını duymak geçim derdi çekmeyeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını duymak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşin sesini duymak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, rütbe alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öleceksin diye ses duymak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan sesi duymak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir