AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan ses duymak

Kahve falında mezardan ses duymak

Kahve falında mezardan ses duymak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan ses duymak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında mezardan sesler duymak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıktan ses duymak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ses duymak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında mezardan ses duymak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta ezan sesi duymak zor bir dönem geçirileceğine, bazı kayıplar olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan sesler duymak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında korkutucu ses duymak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işarettir.

Kahve falında kedi sesi duymak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir