AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek pişirmek

Kahve falında ördek pişirmek

Kahve falında ördek pişirmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ördek pişirmek gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Kahve falında ördek eti pişirmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ördek pişirmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördek yumurtası yemek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane ördek görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yaban ördeği görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kazançlı işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ördek pisliği görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördek yolmak çok üzüntü duyulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ördek tutmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir