AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek yolmak

Kahve falında ördek yolmak

Kahve falında ördek yolmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ördek yolmak gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir rahatlamaya ulaşmalısınız.

Kahve falında ördek yolmak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yavru ördek beslemek kısmet alacağına, kendisi paralayacağına delalet eder.

Kahve falında ördek kaz görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek civcivi görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ördek sevmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında uçan ördek görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurtlayan ördek görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde ördek görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir