AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek yumurtası yemek

Kahve falında ördek yumurtası yemek

Kahve falında ördek yumurtası yemek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek yumurtası yemek gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar olumlu şeyler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında ördek yumurtası yemek maddi durumun düzeleceğine, duraklama yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ördek ve yumurtasını görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ördek ve yumurtası görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek yumurtası toplamak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ördek yumurta görmek kazançlı kapıların açılacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek talihin yüze güleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ördek yumurtası görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir