AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane ördek görmek

Kahve falında iki tane ördek görmek

Kahve falında iki tane ördek görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işarettir.

Kahve falında iki tane ördek gördüyseniz:

  • Paranızı size getirisi olacak şekilde harcamalı veya değerlendirmelisiniz.

Kahve falında iki tane ördek görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtlayan ördek görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, helal kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında civciv ördek görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli ördek görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan ördek yakalamak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü ördek görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işarettir.

Kahve falında ördeğin öldüğünü görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında ördek resmi görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir