AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek ve yumurtasını görmek

Kahve falında ördek ve yumurtasını görmek

Kahve falında ördek ve yumurtasını görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet eder.

Kahve falında ördek ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Ya kaybolmalı veya diğer planlarınızı zamanında ertelemenin yolunu aramalısınız.

Kahve falında ördek yumurtası toplamak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ördek ve yumurtası görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına yorulur.

Kahve falında yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek yumurta görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ördek yumurtası yemek dirliğin bozulabileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ördek ve yumurtasını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördek yumurtası görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, insanlardan takdir toplayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir